Софтвер по нарачка

Специфичен софтвер за вашите потреби, решавање на вашите проблеми, задоволување на вашите потреби и следење на работните процеси дефинирани од вас.

Веб Дизајн

Професионален дизајн и изработка WordPress веб страни, ако ви е потребно страна за фирма, блог, или продавница ние можеме да ви ја изработиме.

Хостирање

Целосно покриено веб хостирање за wordpress веб страни и софтвери по нарачка хостирани во Германија на најнов хардвер со SSD.