Веб Хостирање

Целосно покриено веб хостирање за wordpress веб страни и софтвери по нарачка хостирани на сервери со SSD.

Е-Пошта Хостирање

Професионално хостирање на електронска пошта со неограничен простор за пошта.

Мал

Идеален за мали фирми со малце сообраќај

5/месечно
 • 1GB Простор
 • 50GB Сообраќај
 • Free WPSef Hobby Plan

Среден

Идеален за средни/големи фирми

10/месечно
 • 5GB Простор
 • 150GB Сообраќај
 • Free WPSef Hobby Plan

Голем

Идеален за блог или веб продавница

20/месечно
 • 5GB Простор
 • 500GB Сообраќај
 • Free WPSef Professional Plan

По Нарачка

Кажете ни повеќе за вашите потреби

*/месечно
 • * Простор
 • * Сообраќај
 • * Бекап

Испратете ни ги вашите побарувања